Stralingsdiagram voorbeeld

Dankzij onze krachtige software om antenne stralingsdiagrammen te berekenen, kunnen we voor onze klanten een optimaal stralingsdiagram berekening maken, rekening houdend met de beste resultaten en een antenne systeem voor een zo laag mogelijke prijs.

Veronderstel dat uw stralingsdiagram niet rond is, maar een vorm heeft met verschillende vermogens in verschillende richtingen dan heeft U meestal een complex antenne systeem nodig om deze uitzonderlijke vorm van stralingsdiagram te bekomen en is deze niet zomaar simpel te berekenen.

Het berekenen van zo'n complex stralingsdiagram kost bij sommige firma's zeer veel geld , ja soms zelfs meer dan 1000 €. Om deze toch vrij hoge som tot 0 € te herleiden willen wij het volgende voorstellen.

Indien U om dit complexe stralingsdiagram te bekomen nieuwe antennes nodig heeft, dan berekenen wij voor U gratis het stralingsdiagram. Indien U verondersteld dat uw antennes heeft die nog kunnen dienen, maar niet zeker bent dat deze in de goede richting staan, dan kunnen wij voor een lage prijs uw stralingsdiagram berekenen en kunnen de oude antennes mogelijk nog gebruikt worden. Wanneer de oude antennes toch niet zouden voldoen en er moeten nieuwe worden geplaatst dan wordt de prijs voor de berekening van het stralingsdiagram afgetrokken van de prijs van de nieuwe antennes.

 

 

 
 
 

Futurex bvba - Tel : +32(0)15/23.54.77 - info@futurex.be
Heidelaan 16a - 2580 Putte (Mechelen) - Belgium
Copyright Mobitronics 2003